Vellykket åpning av Tveithallen

Etter et års tid med bygging, og flere års planlegging står endelig den nye flerbrukshallen Tveithallen klar til bruk. Prosjektet har vært et samarbeid mellom kommunen og oss i Tveit IL, og vi er stolte over å endelig kunne dele denne flerbrukshallen med lokalsamfunnet.
Dette er et stort løft for bygda vår, som vil tilføre både barn og voksne mye glede i tiden fremover.

Fredag 18. august var det duket for den offisielle åpningen av Tveithallen.
Dagen startet med overrekking av Tveithallen til Ordfører Harald Furre. Furre klippet snoren foran publikum bestående av lærere og elever fra Ve skole, samt representanter fra Kristiansand Eiendom, Kristiansand kommune, entreprenørselskapet BRG og underleverandører som har stått for byggingen, og Tveit Idrettslag.

" Det har vært en lang reise frem til åpningen i dag. Mange har stått på, og det har vært vist en dugnadsånd og et fellesskap i Tveit som har resultert i denne hallen. Det fortjener all honnør. Tveit Idrettslag er en svært aktiv klubb med det fantastiske slagordet «Best i verden». Og det er flott i forhold til å matche en by med store ambisjoner. Den nye hallen er en fantastisk arena for idrettsglede, helse og trivsel, og jeg håper også at hallen kan være et samlingssted for bygda, sa ordføreren før han la til:

Jeg ønsker å takke dere for den innsatsen og engasjementet som dere har vist. Jeg ønsker også å takke Kristiansand Eiendom med entreprenører som har sørget for å bygge hallen med kvalitet. Nå håper jeg hallen blir til glede for Tveit bygda i mange generasjoner fremover. Gratulerer med hallen og gratulerer med dagen."

Programmet på åpningsdagen var fullspekket med underholdning fra 2. klasse på Ve skole, Vipers Håndball og våre egne i Tveit Håndball, i tillegg til flere musikkinnslag fra lokalsamfunnet. Kvelden ble avsluttet med en sosial bygdekveld for alle i Tveit.

Vi i Tveit IL vil gjerne takke alle som har vært med å bidratt i denne prosessen.


Se bilder fra åpningsdagen:
Grasrotandelen

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift