Årets unge ildsjel - Idrettsgalla Sør

Ved årets Idrettsgalla Sør vant vår egen Ole Byberg prisen for "årets unge ildsjel".

Ole har vært en ildsjel for håndballen i mange år, og han er å treffe i Tveithallen de fleste dager i løpet av uken. Her trener han laget sitt, dømmer kamper eller står og skravler. Ole stiller alltid opp når det trengs, og han fyker kjapt hit og dit for å fikse alt mulig.

Noen kjappe spørsmål til vår egen unge ildsjel:

- Hvor og når startet din reise i Tveit IL?
Jeg flyttet fra Stavanger og til Tveit i 2008. I begynnelsen prøvde jeg å fortsette som håndballspiller, men på grunn av lite interesse i området så var det veldig lite guttelag her på Sørlandet. Dermed startet jeg min trenerkarriere som 15 åring, og nå er jeg på min 6. sesong som trener i Tveit IL.
I tillegg til å være trener for Jente 15, så er jeg dommer i Region SørVest, Styreleder for Tveit Håndball og dommerutvikler i Tveit Håndball.
Jeg har per i dag både trener, dommer 1 og dommerutviklerkurs.

- Hva er ditt beste Tveitminne?
Mitt beste Tveitminne må være fra nå nylig, da vi fikk ny hall. Tveit idrettshall er helt rå for alle oss i håndballmiljøet på Tveit, og for bygda.
Mitt beste Tveitminne fra trenersiden er en kamp vi spilte i Mandal i slutten av forrige sesong. Alt gikk på skinner, jentene spilte en helt fantastisk kamp. Mange flotte mål, nydelig samspill, kreativitet i spillet og vi drar i land en deilig seier på bortebane!

- Hva er ditt fremtidsønske for Tveit Håndball?
Mitt fremtidsønske for Tveit Håndball er å få arrangere egen turnering i vår flotte nye hall. Selvfølgelig må jeg også nevne at et stort ønske er at klubben skal bli enda større og utvikle mange gode spillere som kan bringe videre det gode sosiale miljøet, gode holdninger og verdier videre!

- Hva må til for å nå de ønskene?
Det å arrangere en turnering ser jeg ikke på som en umulig utfordring, med tanke på den velvilje vi har i nærmiljøet. En utrolig god klubb med unike medlemmer, støtteapparat og andre som står bak kulissene for å bidra til håndballmiljøet.
For å kunne utvikle oss som klubb, så må vi satse videre på aktiv og tidlig rekrutering. Fokus på utvikling og hospitering, og tilpasning når det trengs. Mest av alt, så skal vi ha et videre fokus på at håndball i Tveit IL skal være gøy for alle!

Vi gratulerer nok en gang Ole med denne flotte prisen.
Det er vel fortjent!

Grasrotandelen

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift