Talentets Indre Kamp

Nei, det er dessverre ingen nysignering for Tveit Håndball, men Anja Hammerseng-Edin tok med glede på seg drakten likevell.

I et provisorisk amfi på ene halvdelen av Tveithallen fikk ca 200 personer levert et profesjonelt og dagsaktuelt foredrag av håndballstjerna Anja Hammerseng-Edin.

Hammerseng-Edin delte sin fantastiske kunnskap innen mental trening og mental fokus. Et foredrag der hun fortalte om den vesentlige forskjellen på å ville være flink eller ville bli bedre. Sistnevnte skaper en vinnerskalle!

Alle i salen nikker bekreftende til det Anja sier, og de fleste kjenner seg igjen i det meste.
Anja treffer spikeren på hodet. Hun forteller om hvilken stor forskjell du kan utgjør som en trener, som foreldre og som støttespiller.

Ikke ros barna for å være flinke, ros de for innsatsen.
Bruk 3 - 1 metoden:
Gi spilleren muligheten til å nevne 3 konkrete ting som de selv mente de gjorde bra. Deretter spør etter 1 ting som spilleren mener de kan gjøre bedre og hvordan de skal jobbe med akkurat dette.


Hun snakker om den viktige forskjellen på indre og ytre motivasjon, og hvor viktig den indre motivasjonen er for en idrettsutøver. Den indre motivasjonen skaper treningsglede, den skaper tilhørighet og den skaper individer som elsker det de gjør.

På vegne av Tveit IL, så takker vi for et fantastisk foredrag!Grasrotandelen

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift